GLASBEWASSING

Tijdens het ramen wassen reinig ik ook gelijk uw kozijnen, deuren en vensterbanken zodat u geen nawerk heeft. Tevens verlengt dit de levensduur van uw houtwerk of kunststof.

 

De ramen en andere oppervlakken reinig ik met osmosewater.

TELESCOOPBEWASSING

Als ramen of dakkapellen met een ladder niet te bereiken zijn in verband met de hoogte of omdat een ladder niet veilig te plaatsen is, dan kan ik de ramen alsnog wassen door middel van telescoopbewassing.

 

Telescoopbewassing gaat tot een hoogte van ongeveer 10 meter. Ook deze ramen worden gewassen met osmosewater.

De ramen worden nat opgeleverd en zullen streeploos opdrogen.

 

ANTI-SPIN BEHANDELING

Ondanks dat spinnen zeer nuttig en belangrijk zijn in de natuur, kunnen ze een grote bron van ergernis in en rondom uw woning zijn.

De uitwerpselen van spinnen en ook andere insecten vervuilen en tasten de kozijnen en deuren aan.

 

Ook laten spinnen ongewenst hun webben achter op ramen, kozijnen, etc. Spinnen zijn in Nederland beschermd en daarom is spuiten mat gif verboden in Nederland.

 

Ik gebruik een middel dat er voor zorgt dat spinnen en insecten wegblijven. Het middel heeft een nawerking tot 6 maanden afhankelijk van de concentratie en klimatologische omstandigheden.

KUNSTSTOF KOZIJNEN, DEUREN EN GEVELBEKLEDING WAXEN

Eén van de belangrijkste voordelen van kunststof kozijnen, deuren en gevelbekleding is dat deze niet veel onderhoud nodig hebben.

 

Kunststof kozijnen, deuren en gevelbekleding zijn onderhoudsarm, maar dat wil niet zeggen dat ze helemaal geen onderhoud meer nodig hebben.

 

Vervuiling door weersinvloeden en luchtverontreiniging zullen altijd blijven en daarom is het noodzakelijk naast het periodiek laten afnemen van  kunststof kozijnen en deuren deze 1 keer per jaar te laten waxen zodat uw kunststof kozijnen, deuren en gevelbekleding niet zullen gaan verweren.

 

De behandeling zorgt ervoor dat de glans terugkomt en dat vuil zich minder goed aan het kunststof kan hechten.

DAKGOTEN CONTROLEREN EN LEEG HALEN

Uw dakgoten kunnen  flink wat vuil verzamelen: takjes, bladeren, mos, vogelpoep, afval van dakpannen, vogelnesten etc.

 

Als de dakgoten niet regelmatig wordt leeggehaald dan kunnen er problemen ontstaan zoals, lekkage binnen en buiten, overstroming van de dakgoot met als gevolg dat de gevel, ramen en kozijnen worden aangetast of dat de dakgoot door het gewicht los komt van de gevel.

 

Voorkom narigheid en laat uw dakgoten minstens 1 keer per jaar controleren en indien noodzakelijk leeghalen.

KUNSTSTOF TUINMEUBILAIR REINIGEN

De aankoop van kunststof tuinmeubilair betekent meestal een hele investering.
Het is dan ook van het grootste belang om dit meubilair zo goed mogelijk te onderhouden.

Wij reinigen uw kunststof tuinmeubilair en zetten deze in een vuilafstotende polish waardoor uw tuinmeubilair langer mooi blijft.